Sam Sam

Hilvertsweg 138 - 140
1214 JN HILVERSUM

Telefoon 035 - 6472878 / 6217814

 


routeplanner

Mogen wij ons even voorstellen ?

Onze winkel heet Sam Sam en bestaan al weer bijna 2 jaar op de Hilvertsweg 138-140.

Ondanks dat vele mensen van ons bestaan afweten en met veel plezier bij ons komen,merken wij dat er toch nog mensen zijn die onze winkel nog niet hebben gevonden en dat vinden wij jammer voor u en voor ons.De trefwoorden zijn Sam Sam, antiek ,curiosa en troepee.

In een mensenleven zijn er heel veel gebeurtenissen waaruit blijkt dat u nog spullen over heeft. Gewoon leuke of soms moeilijke gebeurtenissen ,maar weggooien is zonde.De spullen hebben nog waarde, dus waarom zou u ze weggeven, als u ze kunt verkopen?

Zie hier het gemak van Sam Sam :
U kunt bij ons 10 artikelen brengen,daar betaald u dan 6 euro inschrijfgeld voor.De artikelen worden samen in overleg geprijst.Ze blijven een maand staan in Sam Sam.Wij doen ons uiterste best om uw artikelen te verkopen ,en na een maand komt u langs.De artikelen die verkocht zijn ,daarvan krijgt u de helft.Met andere woorden Sam Sam. U bepaalt zelf of de artikelen die niet verkocht zijn weer mee naar huis gaan ,of dat u laat ze staan bij Sam Sam.

Welke artikelen gaat het om?
Eigenlijk gebruiks-artikelen in en om het huis. We denken dan aan tafels, stoelen ,kasten ,bankstellen, stofzuigers ,lampen eigenlijk alles met uitzondering van kleding ,glazen ,losse kopjes tenzij het een heel servies is dan kan het weer wel. Dit is het basisprincipe waar Sam Sam mee begonnen is. Nu zijn er vele mensen die zich niet in willen schrijven en hun spullen gratis schenken aan Sam Sam . We hoeven u natuurlijk niet uit te leggen, dat we daar hartstikke blij mee zijn. Want weggooien is zonde.Ook is het soms mogelijk dat Sam Sam uw spullen opkoopt. U moet dan meer denken aan het opruimen van een heel huis of een gedeeltelijk inboedel.Ook zijn wij opzoek naar lps en singles.Daar zit helaas geen vergoeding op,maar vaak staan ze in de weg en andere kunnen we daar weer blij mee maken.

Nieuwsgierig geworden?
De openingstijden zijn van woensdag tm zaterdag van 1100uur tot 1700uur. Hilvertsweg 138-140 te hilversum-zuid in Hilversum Ons telefoonnummer is 035 6472878. Kom gezellig even langs en laat u overtuigen U weet weggooien is zonde, en een ander is er weer blij mee.

Heel graag tot ziens in Sam Sam

 

 

 
winkelsinhetgooi.nl