Varga’s fijne wijn is sinds 2 april 2003 gevestigd op de ’s-Gravelandseweg in Hilversum, in het historische hoekpand Avenue.

Imre en Chantal Varga zijn de trotse eigenaren van deze wijnspeciaalzaak, die uit liefde voor de wijn is ontstaan.

In het assortiment is sterk nagedacht over de wijnen voor alle dag tot wijnen voor speciale gelegenheden, zoals oude wijnen en port.

Zo is er bijvoorbeeld de wijn van Francis Ford Coppola,
de filmproducer, die natuurlijk in het mediadorp thuishoort.

Of het Champagne huis Ruinart die in 2003 beste Champagnewijnmaker van de wereld is geworden, en waar Varga’s fijne wijn de exclusiviteit
van heeft voor het hele Gooi !

Verder vindt u hier vele jaren Grand Cru’s, zoals Lafite/Mouton Rothschild, Petrus en Margaux. Tevens zijn zij gespecialiseerd in rosé wijnen voor die heerlijke zwoele zomeravonden.

Naast de winkel activiteiten houden zij ook regelmatig mooie overzichtsproeverijen en masterclasses.

Tevens is er de mogelijkheid om met een groepje een privé proeverij te organiseren in de winkel of bij de klant thuis, waarbij dan de wensen
van de klant kunnen worden ingevuld.

Cadeau en relatiegeschenken zijn ook een kant waar veel aandacht aan geschonken wordt, met fraaie ingepakte cadeau’s heeft u immers altijd een geslaagde verrassing.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Varga's fijne wijn, een ware ontmoetingsplaats voor de ware wijnliefhebber, kortom, het is bijzonder de moeite om deze prachtige winkel eens te bezoeken!

's-Gravelandseweg 46 d7
1211 BT HILVERSUM

Telefoon: 035 - 62 17 102
Fax: 035 - 62 20 754


routeplanner

 
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur, zaterdag van 9.30 - 17.00 uur,
maandag gesloten !

verstuur een e-mail

winkelsinhetgooi.nl