Je huid is een van de meest gecompliceerde organen, het gevoelige medium tussen innerlijk en uiterlijk. Vandaar dat wij bij Beauty Balance skincare veel aandacht besteden aan innerlijke rust, harmonie, kortom, het vinden van je balans, en dat kan op vele manieren.

Onze gelaats- en lichaamsprogramma's maken wij voor jou op maat. Hiervoor maken wij gebruik van bijvoorbeeld acupressuur, hot-stone massages, ontgiftende (lichaams) pakkingen, eventueel in combinatie met onze Turkse stoomcabine, weldadige massages, zachte geurige oliŽn en
intensieve verzorgingspreparaten.

Wij gebruiken hiervoor graag natuurlijke producten zoals algen, leem, zeemodder en dode zeezout, in combinatie met oude wijsheden zoals aromatherapie en ayurveda.

Nieuwsgierig geworden? kom eens informeren bij Beauty Balance!

 

Definitief ontharen met intensive pulse light is snel, pijnloos, veilig en betaalbaar.
Geschikt voor mannen en vrouwen, voor gezicht en lichaam.

Met onze zeer geavanceerde apparatuur behandelen wij o.a. littekens, rimpletjes, vale, onzuivere huid en hyperpigmentatie.

 

Je kunt bij ons terecht voor o.a. Facials, Body treatments, Duo behandelingen,
Hot stone, Mannen behandelingen, Bijna mamma treatments,Bijna papa treatments, Halve dag arrangementen, Massages, Visagie, Bruids- en party make-up, Geurenreis, Manicure, Harsen, Zonnebank, Turks stoombad maar ook voor leuke geschenken van 'RITUALS' en Cadeau bonnen.

 

bezoek de homepage

verstuur een e-mail

Beauty Balance
skincare

Hilvertsweg 72
1214 JJ Hilversum

Telefoon: 035 - 628 45 44

 

 

 
winkelsinhetgooi.nl