Het Belvedere logo
Bedden - Gordijnen - Meubelen - Tapijten - Zonwering - Stoffen

Onze showroom

Onze showroom

Onze showroom
Belvedere is al ruim 25 jaar gevestigd in een groot pand met twee verdiepingen op de tweede Loswal 12 in het havenkwartier in Hilversum en biedt een totaal programma voor uw interieur.

Wie oog heeft voor kleur en design kan hier de mooiste uni- streep en drukstoffen bewonderen van tientallen binnen- en buitenlandse stoffenhuizen. Deze gordijnen zijn op uiterst geraffineerde wijze te combineren met een even groot aanbod in vitrages, open-weaves, transparanten en inbetweens enz.

Veel aandacht wordt besteed aan confectie en ophangsystemen. Met name vouwgordijnen zijn erg in trek en Belvedere werkt met een klantvriendelijk onderscheidend systeem met een zeer fraaie afwerking.

Vermeldingwaardig zijn de bekledingstoffen van Backhausen in Jugenstil en Art-Deco stijl. Op het gebied van tapijten tonen wij u graag alle kwaliteiten van de bekende merken, zoals Parade, Desso, Interfloor, Bewe, Belakos, Edel van Besouw, JAB en daarnaast de bijzondere design tapijten van Vorwerk, Bronte en de op het gebied van velours-tapijten en langharige structuur-tapijten van Mahawk.

Alle types zijn ook zeer geschikt voor karpetten op maat. In trek zijn de handgeknoopte karpetten naar eigen ontwerp van 6 verschillende leveranciers, waaronder ook leveranciers uit Nepal en Thailand.

Verder vindt u in onze showroom een select programma klassieke- en moderne zitmeubelen, fauteuils, salontafels en eetkamertafels (eventueel op maat).

Als beddenspecialist neemt Belvedere een bijzondere plaats in. Niet alleen door het grote assortiment boxsprings, lattenbodems, matrassen en kussens, maar meer nog in de keuze van de individueel instelbare systemen.

Indien u iets nieuws zoekt voor uw interieur, zaak, hotel of project is het absoluut de moeite waard om Belvedere, d.w.z. mooi uitzicht, zichtbaar mooier te maken, te bezoeken.

Onze showroom Het Belvedere logo

2de Loswal 12
1216 BC Hilversum - Havenkwartier

Tel: (+31) 35 - 6214750 / Fax: (+31) 35 - 6235244
Mail: info@belvedere-interior.nl


Openingstijden:
Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 17.00


Bezoek onze homepage     Stuur een e-mail

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website:
www.belvedere-interior.nl.Een dagje uit of winkelen begint op de Winkelsites van WinkelMedia:

Winkels in het Gooi.nl      Winkels in Baarn.nl      Winkels in Bussum.nl      Horeca4all.nl