Klik hier voor de actuele informatie van Kapsalon van Dieren - Hilversum...

Meer winkels vindt u op13.nl
Welkom bij kapsalon van Dieren in Hilversum Kapsalon van Dieren, Emmastraat 42 in Hilversum


Sebastian Image Salon
I M A G E    S A L O N


Een kijkje in onze salon
Een kijkje in onze salon
KAPSALON VAN DIEREN:
Dames en Herenkapsalon

Wij zijn een trendy kapsalon, die zich richt op een commercieel publiek. De belangrijkste onderdelen, in het zich onderscheiden van andere kapsalons, zijn het adviesgesprek en de kniptechniek.

Dit staat centraal bij een behandeling in onze salon. In de salon worden de adviesgesprekken gezamenlijk met de klant gevoerd door haarstylisten en kleurspecialisten. Vanzelfsprekend worden alle facetten van het kappersvak hierbij betrokken: knippen, kleuren, omvormen, styling en verzorging.

Echter de haarstylist beperkt zijn of haar advies tot de coupe en de kleurspecialist geeft een passend advies voor de kleur. Door deze specialisatie maken wij gebruik van kwaliteiten.Naast advies staat techniek zeer hoog in het vaandel. De techniek wordt op het hoogste niveau gehouden door het geven van trainingen, deelnemen aan cursussen.

In de salon word gewerkt met de producten van Sebastian. Iedere lijn van Sebastian is aanwezig en ook voor de verkoop. Zo zijn er dus de Collectives, Xtah, Laminates, Body Double, Colorshines de glanskleuring van Sebastian.


GREAT LENGTHS DRAGEN ALS JE HAAR JE LIEF IS

Het haarvermeerderings systeem Great Lengths bestaat uit hairextensions en hairtransfers. Deze strengen haar hebben 3 diktes en 5 lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm. De top heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar en deze kan qua stevigheid rustig een jaar in het haar blijven.

Maar… wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte hairextension of hairtransfer gemiddeld 5 maanden en de dunnere 3 maanden in het haar gedragen.
Circa 1,5 maand is dat voor de uiterst dunne hairextension of hairtransfer.

(Zie onze website voor meer informatie)

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Klik hier en lees verder op onze informatieve website


Voor een nagelbehandeling van Jessica Nature Nails bent u bij onze Nagelstyliste Ilona aan het juiste adres. Maakt u voor een nagelbehandeling wel even een afspraak?


Nog meer winkels op de Emmastraat in Hilversum Kapsalon van Dieren

Emmastraat 42
1211 NH Hilversum

Telefoon: 035 - 624 23 34

Bezoek ook even onze homepage    Stuur een e-mail
Onze gezellige winkel in de Emmastraat


Wij zijn geopend: disndag en woensdag van 9:00 tot 18:00 uur, donderdag van 9:00 tot 20:30 uur,
vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.Een dagje uit of winkelen begint op de Winkelsites van WinkelMedia:

Winkels in het Gooi.nl      Winkels in Baarn.nl      Winkels in Bussum.nl      Horeca4all.nl