Boops, more than lingerie


Boops heeft op 28 maart 2008 haar deuren geopend. Begonnen is met de exclusievere dames lingerie, waaronder Wolford, La Perla en Simone Perele. Maar ook met een kleiner budget is er hele leuke lingerie bij ons te koop. Denk eens aan de lingerielijn van Sapph of Indulge. Een lijn van drie Nederlandse ontwerpsters. Zij hebben voor Victoria's Secret ontworpen, een deel daarvan hangt bij ons in de winkel.

In de zomer van 2008 werden de voorbereidingen getroffen voor het vergroten van de winkel om ook voor de nieuwe lijnen van Marie Jo, L'Aventure en Prima Donna plaats te creŽren en tevens ruimte te maken voor de mannen ondermode, waaronder o.a. AussieBum, Muchachomalo, Diesel, D&G en HOM.

Lingerie van nationale en internationale ontwerpers Lingerie van nationale en internationale ontwerpers Lingerie van nationale en internationale ontwerpers

More than lingerie zegt het eigenlijk al: Boops is zeer trots dat zij niet alleen de lingerie van Wolford vertegenwoordigd, maar ook de beenmode en tevens de prachtige trendcollecties, waaronder o.a. de body's. Tevens hangt er een uitgebreide collectie van Pain de Sucre in de winkel met o.a. hele leuke vestjes, tops, truitjes, pyjama's en badmode.

Het is bij Boops mogelijk dat de winkel exclusief voor u geopend wordt, denkt u dan eens aan een gezellige vriendinnen avond of middag , u kunt dan onder een genot van een drankje en hapje of eventueel een high tea de hele collectie rustig bekijken en passen alsof u thuis bent. Of de collectie kan indien gewenst geshowd worden door een model, in die zin is alles bespreekbaar.

Wij hopen u snel te mogen begroeten om in een ongedwongen sfeer van onze collecties te genieten.


Meer over Boops op www.boopslingerie.nl

Laanstraat 33a
3743 BA  Baarn

Telefoon: 035 - 879 54 36


www.boopslingerie.nl
Boops, Brinkstraat 35 - Baarn


Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 uur, zaterdag 10:00 - 17:00 uur.


Boops, exclusieve dames lingerie
Een dagje uit of winkelen begint op de Winkelsites van WinkelMedia:

Winkels in het Gooi.nl      Winkels in Baarn.nl      Winkels in Bussum.nl      Horeca4all.nl